Táborové info 2023

Zde naleznete vše potřebné k táboru.

tabulka na přípravku

bednování

  • bednování proběhne pro všechny v pondělí 26.6. v 8:00 před klubovnou (v 8:30 přijede náklaďák, v tu dobu nebude možné na nějakou dobu projet ulicí!!)

odjezdy

  • první přípravka – sraz pondělí 26.6. v 6:40 FLORENC – autobusové nádraží – přijďte včas!! návrat 28.6. v 16:40 Hlavní nádraží
  • druhá přípravka – sraz středa 28.6. v 6:40 FLORENC – autobusové nádraží – přijďte včas!!
  • odjezd na tábor – sraz sobota 1.7. v 7:20 Hlavní nádraží – přijďte včas!!

seznam věcí na tábor:

  • *Doporučujeme vzít si s sebou na tábor pouze 7ks sladkostí nebo tolik, kolik se vám vejde do krabičky od zmrzliny – můžete si tak užít mlsání, ale přitom stále jíst primárně jídlo z kuchyně, které je výživné a byla by škoda ho vyhazovat
  • Zároveň si na tábor můžete, pokud chcete přivézt vícekrát vytisknutou nějakou píseň, kterou byste chtěly oddíl naučit.

adresa tábora

  • LTT Polaris, jméno dcery, Mirkovice 19, 382 32  Velešín

bezinfekčnost

dopis rodičům

přihláška:

tajný bod

Jistě se doma klepete nedočkavostí a netrpělivě sledujete stránky, kdy již bude odtajněn poslední bod táborové zkoušky. Je to tu!

Vaším úkolem do tábora bude si vyrobit sešit, a na jeho první stránku zkusit jakkoliv odpověd na otázku „V CO VĚŘÍM?“. Úkol je to velice otevřený a kreativitě se meze nekladou. Co si pod tím představit?

  1. sešit:

Se sešitem si můžete vyhrát, jak jenom chcete. Stačí sešit, jehož alespoň jeden prvek samy vyrobíte. Můžete si na ně vyrobit obal, desky nebo ozdobit jeho stránky. Můžete ho také samy sešít. Rozhodnutí je na vás. Budete-li chtít poradit s technikami přišívání stránek, obraťte se na nás!

  1. V co věřím?

Co si představí každá z vás pod touto otázku, se může také velice lišit. Co je pro mě důležité? Je něco, čím si nejsem jistá, ale věřím tomu? Je nějaká hodnota, které věřím, že mi pomůže žít dobrý život? Nebo pomůže světu ke svému zlepšení? Co mi dává naději? Co je pro mě víra? Pod velkou otázkou „V co věřím?“ se skrývá nespočet dalších… Krátce se nad touto otázkou zamyslete. Můžete vyjít na chvíli ven na vzduch, samy se projít, zavřít oči nebo si o tom s někým popovídat.

Do sešitu to potom můžete vyjádřit, jakkoliv vás jenom napadne. Můžete napsat báseň nebo žalm. Nebo si přepsat text písně nebo básně, kterou napsal někdo jiný a která vaše myšlenky vyjadřuje. Můžete napsat úvahu, nakreslit obrázek nebo zaplnit stránky volným psaním…

Těšíme se na vaše sešítky!